Category: Meditime

0

Diçka për të cilën ia vlen të këndosh!

22 Dhjetor prej John Piper Diçka për të cilën ia vlen të këndosh! Sepse ka priftërinj të cilët ofrojnë dhuratat sipas ligjit, që shërbejnë sipas shëmbullit dhe hijes së gjërave qiellore… Po tani Krishti...

0

Përgatitu për të parë Krishtlindjen!

21 Dhjetor prej John Piper Përgatitu për të parë Krishtlindjen! Ai u tha atyre: ”Po ju, kush thoni se jam unë?”. Dhe Simon Pjetri duke u përgjigjur tha: ”Ti je Krishti, Biri i Perëndisë...

0

Pranoje pajtimin e tij!

20 Dhjetor prej John Piper Pranoje pajtimin e tij! E jo vetëm kaq, por edhe mburremi në Perëndinë, nëpërmjet Zotit tonë Jezu Krisht, me anë të të cilit tani kemi marrë pajtimin. Romakëve 5:11...

0

Dhurata të cilën s’mund ta blini dot!

19 Dhjetor prej John Piper Dhurata të cilën s’mund ta blini dot! Perëndia që bëri botën dhe të gjitha gjërat që janë në të, duke qenë Zot i qiellit dhe i tokës, nuk banon...

0

Ai erdhi për të shërbyer!

17 Dhjetor prej John Piper Ai erdhi për të shërbyer Kushdo nga ju që do të dojë të jetë i pari, do të jetë skllavi i të gjithëve. Marku 10:44 Jezusi pret që dishepujt...

0

Thesari ynë më i vërtetë

15 Dhjetor prej John Piper Thesari ynë më i vërtetë Ata, kur e panë yllin, u gëzuan me gëzim shumë të madh. Mateu 2:10 Të adhurosh Jezusin do të thotë që plot gëzim t’i...

0

Mëshira e premtuar prej Tij

14 Dhjetor prej John Piper Mëshira e premtuar prej Tij Tani unë po ju them se Jezu Krishti u bë shërbëtor i të rrethprerëve për të vërtetën e Perëndisë, për të vërtetuar premtimet e...

0

Krishtlindja e ndau historinë në mes

13 Dhjetor prej John Piper Krishtlindja e ndau historinë në mes Gjithashtu të gjithë profetët, të gjithë ata që kanë folur qysh nga Samueli e këtej, i kanë shpallur këto ditë. Veprat 3:24 Ka...