Tagged: Muhamedi

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit 0

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit

14 Shtator 2012 | prej David Mathis Unikaliteti dhe bukuria e Jezusit shfaqet kur ndjekësit e tij reagojnë me hir kur ai poshtërohet. Kur ndjekësit e Islamit reagojnë ndaj talljes së figurës së tyre...