Category: Këngë

Vetëm Një Zot i Shenjtë

==== Kush komandon gjith’ ushtritë e qiellit Kush bën që çdo mbret të bjerë në gjunjë Kush pëshpërit dhe errësira dridhet Vetëm një Zot i Shenjtë Çfarë bukuri që kërkon lavd’rime Kush vallë më...

0

Është Zoti ynë

Oqeanet në dorë kush i mban? Çdo grimcë rëre kush e numëron? Mbretër, kombe dridhen para Tij Gjithë krijimi ngrihet dhe gëzon Është Zoti ynë, i ulur përmbi fron Eja t’adhurojmë Është Mbreti ynë,...

0

Zot Je Më i Madhi – Our God is Greater

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3j_Hj15Foo0&feature=plcp&context=C40676c7VDvjVQa1PpcFMoqBEy4Ou0pX5TUr9n9W5YeFUlmSwMlg4%3D] Str.1 Ujin e ktheve në verë Hape sytë e t’verbërve S’është askush si ti Askush si ti Str.2 Në errësirë ti ndriçon Nga hiri yt ne jetojmë S’është askush si ti Askush si...