Është Zoti ynë

Oqeanet në dorë kush i mban?
Çdo grimcë rëre kush e numëron?
Mbretër, kombe dridhen para Tij
Gjithë krijimi ngrihet dhe gëzon

Është Zoti ynë,
i ulur përmbi fron
Eja t’adhurojmë
Është Mbreti ynë,
jo s’ka krahasim
Eja t’adhurojmë

Kush i dha ndonjëherë Zotit këshillë?
Kush mund t’ia dyshojë Fjalët Atij?
Të Gjithdishmin kush mund ta mësoj?
Bëmat e Tij kush mund t’i kuptoj?

Kush në duar gozhdët i ka ndjerë?
Me faj ngarkuar për njerëzit e mjerë?
I përjetshmi Zot u shtri në varr
Sot i ngjallur Jezus Shpëtimtar!

Do t’mbret’rosh përjetë!
Me lavdi mbush tokën Zot!

Copyright: Sovereign Grace Music 2011
Përkthimi në Shqip & Video: www.fjaletejetes.com

SHKARKO TEKSTIN ME AKORDE

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*