Krishti Thesari im

Vizitoni kanalin e “Fjaletejetes” në www.youtube.com/fjaletejetes për mesazhe sfiduese dhe frymëzuese nga Fjala e Perëndisë me titra shqip – SHTYPNI butonin CC!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*