Category: Te Ndryshme

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com! 0

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com!

Sot blogu fjaletejetes.wordpress.com arriti nje gur domethenes kilometrazhi ne udhetimin e vet! 7777 parje! Shpresoj dhe lutem qe jetet tuaja te jene bekuar sadopak prej fjales se Perendise te percjelle nga ‘fjaletejetes’. Qofshin fjalet...

0

Hanxhiu!

prej Xhon Pajpër Sa shpejt i kalojmë fjalët e Krishtlindjes, “Herodi i vrau të gjithë fëmijët djem dy vjeç e poshtë.” Por poeti e merr shtruar, qan, këlthet, sheh atë moment të errët dhe...

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit! 0

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit!

Një nga pikat kryesore të librit të Hebrenjve është që sistemi i adhurimit të Besëlidhjes së Vjetër është një hije e zëvendësuar prej Krishtit. Prandaj Krishtlindja është zëvendësimi i hijeve me ralitetin. (Këtë mund...

Votoni sikur të mos votonit! 0

Votoni sikur të mos votonit!

prej John Piper Dhe po ju them këtë, o vëllezër, se koha tanimë është shkurtuar; kështu tash e tutje edhe ata që kanë gra të jenë si ata që nuk kanë; dhe ata që...

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit 0

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit

14 Shtator 2012 | prej David Mathis Unikaliteti dhe bukuria e Jezusit shfaqet kur ndjekësit e tij reagojnë me hir kur ai poshtërohet. Kur ndjekësit e Islamit reagojnë ndaj talljes së figurës së tyre...

Fjalët e Jetës! 0

Fjalët e Jetës!

Mirë se erdhët në faqen FJALET E JETES! Kjo faqe ka për qëllim të na sjellë më pranë fjalëve jetëdhënëse të të Vetmit Zot dhe Shpëtimtar, Jezu Krishtit. Shpresoj dhe lutem që gjithçka që...