Category: Përmbledhje

Realiteti Marramendës i të qënurit “në Krishtin Jezus”! 0

Realiteti Marramendës i të qënurit “në Krishtin Jezus”!

prej Xhon Pajpër Të jesh “në Krishtin Jezus” është një realitet marramendës. Kuptimi i të qënurit në Krishtin është i mahnitshëm. I bashkuar me Krishtin. I lidhur me Krishtin. Nëse je “në Krishtin” dëgjo...

0

Lavdia e Perëndisë Fiton!

prej Jonathan Parnell, 29 Tetor 2013 Ungjillin nuk do ta besojnë të gjithë. Pse? “Sepse kjo është e mirë dhe e pëlqyer përpara Perëndisë, Shpëtimtarit tonë i cili dëshiron që gjithë njerëzit të shpëtohen...

0

Ungjilli ne 1 Minute!

Ungjilli – Lajmi i Mire i Jezu Krishtit! “Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anë të të cilit...

Letra e Galatasve në 30 mesazhe në Twitter 0

Letra e Galatasve në 30 mesazhe në Twitter

3 Korrik 2012 | prej David Mathis Pali është ‘në zjarr’ në letrën e tij drejtuar Galatasve. Ai është përflakur me një zemërim të drejtë apostolik. Ndoshta këshilla më e mirë është, mos e...