Category: Fjalet e Jezusit

0

Ftesa e Hirshme – John MacDuff

“Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” ‭‭Mateu‬ ‭11:28‬ “Fjalë” e hirshme nga një Shpëtimtar i hirshëm, mbi të cilën shpirti mund të...