Category: Katolicizmi Romak

0

Jezusi i flet Romës

prej David Mathis / 9 Tetor 2012 Ju keni dëgjuar që të lashtëve u ishte thënë, “Lutjuni Marisë dhe përgjërojuni Shenjtorëve,” Por Unë po ju them që ka vetëm një ndërmjetës mes Perëndisë dhe...