Tagged: 1 Gjoni 5:20

0

19 Korrik – Octavius Winslow

“Ne jemi në të Vërtetin, në Birin e tij Jezu Krisht; ky është i vërteti Perëndi dhe jeta e përjetshme.” 1 Gjoni 5:20 “Unë në ta.” Ky është një brendabanim reciprok – Krishti në...