Tagged: 1 Pjetri 4:7

0

13 Tetor – Octavius Winslow

13 Tetor “Tashmë fundi i të gjithave u afrua; jini, pra, të përkorë dhe rrini zgjuar për t’iu kushtuar lutjeve.” 1 Pjetri 4:7 Kushtoju lutjes me shumë zell dhe këmbëngulje. Prit një përgjigje për...