Tagged: 2 Korintasve 1:20

0

26 Maj – Octavius Winslow

“Sepse të gjitha premtimet e Perëndisë janë në atë “po” dhe në atë “amen”, për lavdi të Perëndisë nëpërmjet nesh.” 2 Korintasve‬ ‭1:20‬ I pëlqeu kështu një Perëndie të hirshëm i cili fal mëkatin...