Tagged: adhurimi i foshnjes Jezus

0

Ar, temjan dhe mirrë!

10 Dhjetor Ata, kur e panë yllin, u gëzuan me gëzim shumë të madh. Dhe, mbasi hynë në shtëpi, panë fëmijën me Marien, nënën e tij, dhe ranë përmbys dhe e adhuruan. Pastaj hapën...