Tagged: akademia e Gjeneves

0

Buzëqeshja e Reformimit

Pjer Vire 1511-1571 nga DagllasUilson Pjer Vire lindi në vitin 1511. Ai ishte apologjist, orator, humorist dhe ekonomist, thënë shkurt një njeri shumë përpara kohëssë vet. Përveç gjithë kësaj, ai ishte edhe një teolog...