Tagged: armiqesia ndaj Krishtit

meditime biblike - peme ne agim 0

17 Mars – Octavius Winslow

17 Mars “Atë ditë Herodi dhe Pilati u bënë miq me njëri-tjetrin, ndërsa më parë ishin armiq.” Luka 23:12. Sa i goditur dhe solemn që është udhëzimi i përcjellë në këtë ndodhi! Pilati dhe...

0

Dy lloj kundërshtimesh ndaj Jezusit!

9 Dhjetor Mbreti Herod, kur dëgjoi këto fjalë, u shqetësua, dhe bashkë me të mbarë Jeruzalemi. – Mateu 2:3 Jezusi i shqetëson njerëzit që nuk duan ta adhurojnë dhe sjell kundërshtim ndaj atyre që...