Tagged: Avokati

0

12 Tetor – Octavius Winslow

12 Tetor “Dhe në qoftë se ndokush mëkatoi, kemi një avokat te Ati, Jezu Krishtin të drejtin.” 1 Gjoni 2:1 Ne jemi mësuar të lexojmë në Bibël për një Ndërmjetës, dhe për një mbrojtje....