Tagged: bashkesia me Perendine

0

22 Gusht – Octavius Winslow

“Kush i fsheh shkeljet e tij nuk do të ketë mbarësi; por ai që i rrëfen dhe i braktis ato, ka për të fituar mëshirën.” Fjalët e Urta‬ ‭28:13‬ Një ndjesi faji mbi ndërgjegje...

0

6 Gusht – Octavius Winslow

“Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi prodhon vdekje, por mendja e kontrolluar nga Fryma prodhon jetë dhe paqe.” ‭Romakëve‬ ‭8:6 Mendja frymërore është jetë. Pa frikë e sfidojmë çdo besimtar – cili ka...

0

26 Prill – Octavius Winslow

“Sepse përmes tij që të dy kemi hyrje tek Ati nëpër një Frymë të vetme.” Efesianëve 2:18 Çfarë është lutja? Është përbashkësia e jetës frymërore në shpirtin e njeriut me Autorin e saj Hyjnor;...

meditime biblike - peme ne agim 0

26 Mars – Octavius Winslow

26 Mars “Por sa për mua, e mira është t’i afrohem Perëndisë.” ‭‭Psalmi‬ ‭73:28‬ Sa më tepër të jetë një objekt i caktuar burim kënaqësie dhe meditimi për ne, aq më fort e dëshirojmë...