Tagged: besimi ne Krishtin

0

25 Prill – Octavius Winslow

“A beson në Birin e Perëndisë?” Gjoni 9:35 I dashur lexues, këtë pyetje duhet t’ia bësh ndërgjegjes tënde. A e ke atë besim “të çmuar” të cilin jemi përpjekur ta përshkruajmë? Mos ndodhtë që...

0

Çfarë është besimi në Jezu Krishtin?

Pyetja 30 Çfarë është besimi në Jezu Krishtin? Besimi në Jezu Krishtin është pranimi i gjithë të vërtetës që Perëndia na ka zbuluar në Fjalën e Tij, t’i zëmë besë atij dhe gjithashtu ta...

0

Perëndia drejtësoi të paudhët

22 Mars 1992 | prej Xhon Pajpër Romakëve 3:21-4:8 Por tani, pavarësisht nga ligji, është manifestuar drejtësia e Perëndisë, për të cilën dëshmojnë ligji dhe profetët, madje drejtësia e Perëndisë nëpërmjet besimit në Jezu...