Tagged: Bibla Fjala e Perendise

0

Si Shkrimi prodhon besim?

nga John Piper Një dëgjues i podkastit tuaj i quajtur Kobi i cili duket se është vizitor i rregullt në blogun tonë desiringGod.org na shkruan dhe pyet: “Në videon tuaj prezantuese për serinë “Look...

0

Pacifisti Sypatrembur

Meno Simons 1496–1561 nga Ryan Griffith Nëse keni dëgjuar ndonjëherë për grupimin bashkëkohor të Menonitëve do të habiteni kur të merrni vesh se themeluesi i këtij grupi filloi si një prift katolik, i cili...

0

Krishtërimi i Vërtetë

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oZzzDoFRPmc&feature=plcp&context=C44ee646VDvjVQa1PpcFMoqBEy4Ou0pX5TUr9n9W5YeFUlmSwMlg4=] Krishtërimi i Vërtetë J. C. Ryle, “Çfarë Nevojitet?” 1895 1. Krishtërimi i vërtetë ka mësuar gjithmonë frymëzimin, mjaftueshmërinë dhe supremacinë e Shkrimit të Shenjtë. U ka thënë njerëzve se “Fjala e shkruar e...