Tagged: biri i njeriut

0

Pse Biri i Njeriut?

9 Dhjetor prej John Piper Pse Biri i Njeriut? Pastaj i tha: Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them se tash e tutje ju do të shihni qiellin e hapur dhe engjëjt...

0

Misioni i kërkim-shpëtimit

1 Dhjetor Misioni i kërkim-shpëtimit Sepse Biri i njeriut erdhi të kërkojë dhe të shpëtojë atë që kishte humbur. Luka 19:10 Fjala ‘advent’ do të thotë “ardhje.” Gjatë kësaj periudhe të vitit fokusohemi tek...