Tagged: Biri i Perendise se gjalle

0

Përgatite zemrën tënde për Krishtin

2 Dhjetor Përgatite zemrën tënde për Krishtin Si mund të besoni ju, ju që ia merrni lavdinë njëri-tjetrit dhe nuk kërkoni lavdinë që vjen vetëm nga Perëndia? Gjoni 5:44 Perëndia zotëron dhe kontrollon gjithçka....