Tagged: Biri i Perendise

0

19 Korrik – Octavius Winslow

“Ne jemi në të Vërtetin, në Birin e tij Jezu Krisht; ky është i vërteti Perëndi dhe jeta e përjetshme.” 1 Gjoni 5:20 “Unë në ta.” Ky është një brendabanim reciprok – Krishti në...

0

25 Prill – Octavius Winslow

“A beson në Birin e Perëndisë?” Gjoni 9:35 I dashur lexues, këtë pyetje duhet t’ia bësh ndërgjegjes tënde. A e ke atë besim “të çmuar” të cilin jemi përpjekur ta përshkruajmë? Mos ndodhtë që...