Tagged: Cezari

Votoni sikur të mos votonit! 0

Votoni sikur të mos votonit!

prej John Piper Dhe po ju them këtë, o vëllezër, se koha tanimë është shkurtuar; kështu tash e tutje edhe ata që kanë gra të jenë si ata që nuk kanë; dhe ata që...