Tagged: deshirat. desires

0

Ne kënaqemi tepër kollaj

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bgdyA10yBuk&feature=channel]   Ne kënaqemi tepër kollaj! Nëse në shumicën e mendjeve moderne gjendet bindja se të dëshirojmë të mirën tonë dhe me zell të shpresojmë përjetimin e saj është një gjë e keqe, unë...