Tagged: dobesia e shpirtit

0

31 Maj – Octavius Winslow

“Populli im synon të largohet nga unë; megjithatë e thërresin Shumë të Lartin, asnjë prej tyre nuk e përlëvdon.” ‭‭Osea‬ ‭11:7‬ Jeta hyjnore e ka banesën e saj në një natyrë mishore dhe të...