Tagged: durimi

0

25 Shkurt – Octavius Winslow

25 Shkurt “Rri në heshtje para Zotit dhe prite atë.” ‭‭Psalmi ‭37:7‬ Është kaq e thjeshtë, pritja me durim për Perëndinë në të gjitha mundimet tona është ajo që me siguri dhe në mënyrë...