Tagged: ecja me Zotin

0

17 Prill – Octavius Winslow

“Nëse më doni, zbatoni urdhërimet e mia.” Gjoni 14:15 Si Mbret në Sion, Zoti ynë i admirueshëm Jezus kënaqet të mbretërojë mbi një popull të dashur dhe të bindur. Prandaj, Ai e ka bërë...

meditime biblike - peme ne agim 0

26 Mars – Octavius Winslow

26 Mars “Por sa për mua, e mira është t’i afrohem Perëndisë.” ‭‭Psalmi‬ ‭73:28‬ Sa më tepër të jetë një objekt i caktuar burim kënaqësie dhe meditimi për ne, aq më fort e dëshirojmë...