Tagged: Fjalet e Urta 28:13

0

22 Gusht – Octavius Winslow

“Kush i fsheh shkeljet e tij nuk do të ketë mbarësi; por ai që i rrëfen dhe i braktis ato, ka për të fituar mëshirën.” Fjalët e Urta‬ ‭28:13‬ Një ndjesi faji mbi ndërgjegje...