Tagged: Fjalet u Urta 3:12

0

30 Maj – Octavius Winslow

“Sepse Zoti qorton atë që do, si një baba birin që atij i pëlqen.” Fjalët e urta‬ ‭3:12 Mendimet e forta dhe të ashpra rreth Perëndisë kanë për të qenë efekti i interpretimeve të...