Tagged: forca

0

7 Korrik – Octavius Winslow

“Hiri im të mjafton, sepse fuqia ime përsoset në dobësi.” 2 Korintasve 12:9 Në rastin e besimtarit të sprovuar, prehja që Jezusi i jep nuk do të thotë gjithmonë që do t’i hiqet barra...

0

18 Maj – Octavius Winslow

“Duaje Zotin, Perëndinë tënde me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd dhe me gjithë mendjen tënde”. Ky është urdhërimi i parë dhe i madhi. Mateu‬ ‭22:37-38‬ Dashuria për Perëndinë përshkruhet në fjalën e...

0

Ai erdhi për të shërbyer!

17 Dhjetor prej John Piper Ai erdhi për të shërbyer Kushdo nga ju që do të dojë të jetë i pari, do të jetë skllavi i të gjithëve. Marku 10:44 Jezusi pret që dishepujt...