Tagged: fuqia hyjnore

0

25 Gusht – Octavius Winslow

“Dhe cila është madhështia e jashtëzakonshme e fuqisë së Tij ndaj nesh, që besojmë, sipas veprueshmërisë së pushtetit të forcës së tij.” Efesianëve 1:19 Fuqia hyjnore nuk është më pak se dashuria një përsosmëri...