Tagged: Gjoni 1:1

0

Lavdia e Fjalës që u bë mish

12 Dhjetor prej John Piper Lavdia e Fjalës që u bë mish Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. Gjoni 1:1 Gjithmonë ka pasur grupe sektariane që i...