Tagged: Gjoni 14:16

0

26 Gusht – Octavius Winslow

“Dhe unë do t’i lutem Atit dhe ai do t’ju japë një ngushëllues tjetër, që do të qëndrojë përgjithmonë me ju.” Gjoni 14:16 Ai banon tek besimtari si një Frymë që qëndron. Ky është...