Tagged: Gjoni 16:33

0

6 Janar – Octavius Winslow

6 Janar “Në botë do të keni mundime.” Gjoni 16:33 Nëse do të mund ta hiqnim mënjanë për një moment perden e hollë që na ndan nga shenjtorët e përlëvduar dhe të hetojmë shtegun...