Tagged: Hebrenjve 13:8

0

27 Prill – Octavius Winslow

“Krishti është i njëjtë dje, sot e përjetë.” Hebrenjve 13:8 Nuk do të përparosh në jetën hyjnore nëse syri yt fokusohet gjithmonë tek vetja jote dhe jo tek Krishti. Po sikur përjetimi i sotëm...