Tagged: Hebrenjve 7:25

0

10 Korrik – Octavius Winslow

“Prandaj edhe mund të shpëtojë plotësisht ata që me anë të tij i afrohen Perëndisë, sepse gjithmonë rron që të ndërmjetësojë për ta.” Hebrenjve 7:25 Çfarë dëshmie që është kjo për fuqinë dhe gatishmërinë...

0

10 Shkurt – Octavius Winslow

10 Shkurt “Sepse gjithmonë rron që të ndërmjetësojë për ta.” Hebrenjve‬ ‭7:25‬ Sa e ëmbël dhe ngushëlluese që është për besimtarët në momentin e vajtimit kjo pamje e Emanuelit tonë të lartësuar – kur...