Tagged: Helen Stirke

0

E zakonshmja Virgjëreshë Mari

Helen Stirke vdiq rreth vitit 1543 nga Toni Reinke Drama e Reformimit Protestant paraqet personalitete të mëdha dhe personazhe kryesore, ata lloj njerëzish që janë kthyer në mite, legjenda dhe në skulptura gjigante prej...