Tagged: heronjte e refromimit

0

Kalvinisti i Parë

Teodor Beza 1519–1605 nga Shon Rajt Teodor Beza lindi në një familje që i përkiste sërës së fisnikërisë së vogël franceze dhe përfitoi një edukim të shkëlqyer në përgatitje për karrierën e tij si...