Tagged: hir mbi hir

0

Lutje për mbushulli këtë Krishtlindje

prej John Piper Dhe Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne; dhe ne soditëm lavdinë e tij, si lavdia e të vetëmlindurit prej Atit, plot hir e të vërtetë…. Dhe ne të gjithë...