Tagged: i pari dhe i fundit

0

20 Maj – Octavius Winslow

“Isha i vdekur, por ja, jam i gjallë në shekuj të shekujve.” ‭‭Zbulesa‬ ‭1:18 Le ta besojë plotësisht këtë të vërtetë lexuesi i krishterë – që Jezusi është sërish i gjallë, dhe kjo ka...