Tagged: indiferenca ndaj Krishtit

0

Dy lloj kundërshtimesh ndaj Jezusit!

9 Dhjetor Mbreti Herod, kur dëgjoi këto fjalë, u shqetësua, dhe bashkë me të mbarë Jeruzalemi. – Mateu 2:3 Jezusi i shqetëson njerëzit që nuk duan ta adhurojnë dhe sjell kundërshtim ndaj atyre që...