Tagged: Isaia 28:16

0

4 Korrik – Octavius Winslow

“Një kokë qosheje të çmuar.” Isaia 28:16

 Për kë e thotë profeti këtë gjë veçse për Jezusin, në krahasim me të cilin asgjë nuk është e çmuar? Vetëm Ai është i denjë për këtë...

0

3 Korrik – Octavius Winslow

Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: “Ja, unë vendos si themel në Sion një gur, një gur të provuar.” Isaia 28:16 Jezusi krahasohet me vend me një “gur” për shkak të forcës dhe qëndrueshmërisë së...