Tagged: isaia 66:13

0

5 Gusht – Octavius Winslow

“Ashtu si një nënë e gëzon fëmijën e saj, kështu unë do t’ju gëzoj dhe do të ngushëlloheni në Jerusalem.” Isaia 66:13 Sa e fortë është brenga e penduar e atij fëmije që është...