Tagged: Jeremia 31

0

Diçka për të cilën ia vlen të këndosh!

22 Dhjetor prej John Piper Diçka për të cilën ia vlen të këndosh! Sepse ka priftërinj të cilët ofrojnë dhuratat sipas ligjit, që shërbejnë sipas shëmbullit dhe hijes së gjërave qiellore… Po tani Krishti...