Tagged: Jezusi ndermjeteson

0

2 Qershor – Octavius Winslow

“Jam lutur për TY”. Luka 22:32 Nuk duhet ta anashkalojmë individualitetin e ndërmjetësimit të Zotit tonë. Duket sikur në atë moment ai e harron gjithë Kishën, dhe e trajton Pjetrin si dikush që përfaqëson...