Tagged: karakteri i Zotit

0

27 Maj – Octavius Winslow

“Sepse besnik është ai që premtoi.” Hebrenjve‬ ‭10:23‬ Ti që ke një zemër dyshuese dhe të frikësuar; ti që po shikon valët që rrokullisen tek këmbët e tua, dhe je gati të mbytesh poshtë...