Tagged: karakteri

0

12 Nentor – Octavius Winslow

12 Nëntor “Lum skamësit në frymë, sepse e tyre është mbretëria e qiejve.” Mateu 5:3 Mbi të gjitha tiparet frymërore kultivo me më tepër urgjencë, lutje, zell dhe dëshirë varfërinë e frymës. Mos u...

0

5 Tetor – Octavius Winslow

5 Tetor “Kush është i padrejtë, le të vazhdojë të jetë i padrejtë, kush është i ndyrë le të vazhdojë të jetë i ndyrë, kush është i drejtë le të vazhdojë të praktikojë drejtësinë,...