Tagged: korrigjimi i Zotit

0

15 Prill – Octavius Winslow

“Biri im, mos e përçmo qortimin e Perëndisë dhe mos e humb zemrën kur ai të qorton, sepse Perëndia ndreq atë që do dhe fshikullon çdo bir që i pëlqen.” Hebrenjve 12:5-6 Fshikulli i...