Tagged: Krishti gjithcka

0

15 Janar – Octavius Winslow

15 Janar “Krishti është gjithçka dhe në të gjithë.” Kolosianëve 3:11 Gjithçka, qoftë kjo edhe fryt i bekuar i Frymës së Përjetshme të Perëndisë, e cila zë vendin e Krishtit, që e lë Krishtin...