Tagged: kryeprifti i meshirshem

0

10 Shkurt – Octavius Winslow

10 Shkurt “Sepse gjithmonë rron që të ndërmjetësojë për ta.” Hebrenjve‬ ‭7:25‬ Sa e ëmbël dhe ngushëlluese që është për besimtarët në momentin e vajtimit kjo pamje e Emanuelit tonë të lartësuar – kur...